onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noEn ukjent skapning jager et rådyr. Bildet er tatt av et viltkamera....

En ukjent skapning jager et rådyr. Bildet er tatt av et viltkamera. Men hva i alle dager er dette for noe?

monster

Bildet er tatt i Mexico, og diskusjonen har gått høylytt om hva dette kan være. Mange mener det er en varulv. Andre mener det er bevis for at det mye omtalte Chupacabra monsteret finnes. Dette er en slags djevelhund. Andre mener det må være konstruert. Det er alltid mange meninger når slike syke bilder kommer frem i media.

Bildet viser utvilsomt et rådyr med en slags mytisk skapning som jakter på det. Hvordan jakten går er det ingen som vet, og trolig ingen som får vite. Men du kan se en videoreportasje med forskjellige teorier om hendelsen på neste side. I grunnen ganske spennende med slike vesen. Det er kanskje mer mellom himmel og jord enn vi tror?

Gå til neste side for å se filmen om denne hendelsen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær