lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noHan kjøpte den forlatte bygningen for 1 dollar. Det han brukte bygningen...

Han kjøpte den forlatte bygningen for 1 dollar. Det han brukte bygningen til var det ingen som forutså!

bank1

Denne gamle banken ble bygget i 1980. Bygningen har vært tom i årevis, og til slutt besluttet byen Chicago at den skulle legges ut for salg til den nette pris av 1 dollar. Artisten Theaster Gates var den som kjøpte bygningen. Og med tanke på hvor lenge den hadde stått tom så var der mye arbeid som måtte gjøres.

Det å være en kreativ sjel hjalp godt på da Gates startet med arbeidet, og han tenkte også i nye baner da han fant ut hva bygningen skulle brukes til. Det var mange som ble overrasket da de fikk se resultatet av oppussingen og hva huset skulle inneholde.

Gå til neste side for å se hvordan oppussingen gikk og hva som bygget nå brukes til.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær