søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDerfor skal du fortsette å være singel! Skynd deg å slå opp...

Derfor skal du fortsette å være singel! Skynd deg å slå opp med kjæresten…

singel Usher avslørt mens han sjekker ut bakenden til Kim.

Det er mange gode grunner til å være singel. Det er egentlig bare å slå opp med kjæresten og kaste seg uti det med en gang.

1. Det er mye bedre å sove alene i sengen. Du slipper en person som ligger å vrir seg, snakker i søvne og vekker deg. Bare dette er jo en god grunn til å være singel i seg selv.

2. Det å gå på første date med noen er så kleint at det ikke er i nærheten av å være verdt det. Hvor mange frosker skal man egentlig kysse før man gir opp?

3. Hvordan er det egentlig mulig at folk som har vært sammen lenge ikke er leie av hverandre? Selvfølgelig er de det. Og til flere «jeg har verdens beste kjærste» statuser de poster på Facebook, til dårligere går forholdet. Det er bare å føre statistikk, så vil du se at dette stemmer.

4. Det er uansett slik at de fleste av oss blir såpass raskt betatt av nye bekjentskaper, at det er jo direkte dumt å forplikte deg til en person. Tenk alle mulighetene og opplevelsene du går glipp av…

5. Du sparer sykt med penger på Valentines dagen. Hvilken dato er den egentlig? Om du legger inn bursdag- og julegave i tillegg så har du nok til en sydenferie.

6. Alenetid er faktisk sykt undervurdert. Prøv å bo sammen med noen en stund, og du vil nyte hvert sekund du er alene. Du vil mimre tilbake til «the good old days» når du slapp å forholde deg til andre.

7. Du slipper at en sjalu kjæresten sjekker mobilen og facebook-chatten din for spor etter at du flørter med andre. Hva du gjør er faktisk ikke noen andre sin business.

8. Du har faktisk tid til å være sammen med vennene dine. Kjærester kommer og går. Derfor er det viktigere å ta vare på vennene som faktisk er der både før og etter.

9. Når du er på fest så slipper du å sitte å holde kjæresten i hånden. Du kan faktisk snakke med den du vil å gjøre hva du vil når du vil.

[fb_bar_share]
[fb_like_page]

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær