fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noPrøver du å sjekke opp jenter? Slike meldinger må du for all...

Prøver du å sjekke opp jenter? Slike meldinger må du for all del unngå om du skal ha sjanse!

text

La oss være ærlige. Vi menn forstår ikke jenter. Der er bare å slå fast med en gang. Den dagen vi begynner å forstå galskapen, så er vi blitt for gamle til å klare å sjekke de opp. Livet er hardt og vanskelig, og det er ikke lett å være mann. Men det finnes en del uvaner vi kan plukke av oss og gjøre det litt lettere og gi oss en litt bedre sjanse hos det andre kjønn. Av en eller annen grunn sender vi menn ganske mange dumme og kjedelige meldinger til jenter. Og på neste side forteller en del meget pene og ettertraktede jenter hvordan man ikke skal tekste de. Altså, dette må du for alle del unngå.

Gå til neste side for å slippe å gå i disse fallgruvene når du tekster jenter. Unngå dette for alle del!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær