lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noDet klart for verdensmesterskap. Verdens vakreste underliv skal kåres. Kjenner du noen...

Det klart for verdensmesterskap. Verdens vakreste underliv skal kåres. Kjenner du noen som bør melde seg på?

vagina Ja, du hørte rett. Vi har fra før miss universe kåringer. Når skal verdens vakreste underliv kåres. Pervoen som står bak dette genitrekket for å få se flest mulig nakne damer heter Brian Sloane. Og han får faktisk jenter til å sende seg nakenbilder fordi de ønsker å vinne konkurransen. De som kommer til finalen får betalt. $5000 er førstepremien. I alle fall ser vi en pengebunke skifte eier etter fotosession i filmen på neste side. Så her er det bare å lete fram speilet å fotografere i vei.  Personlig er jeg veldig usikker på om jeg ville stolt på denne karen her om han prøvde å selge meg en bil. Jeg er usikker på om jeg ville sendt han bilde av huset mitt engang…

Gå videre til neste side for å se videoen og få link til siden med bilder av finalistene (!).

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær