onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noNå kan du få deg jobb på verdens mest avsidesliggende øy. Kjenner...

Nå kan du få deg jobb på verdens mest avsidesliggende øy. Kjenner du noen som bør søke?

avsides

Det er nedgangstider og dårlig jobbmarked i resten av verden. Men på Tristan da Cunha søker de etter folk. Øyen er den mest avsidesliggende i verden med fastboende. Det bor 265 personer der, og øyen ligger midt ute i havet mellom Afrika og Sør-Amerika. Det kommer ni skip til øyen per år. Og det er kun 60 dager i året at skipene kan legge til på grunn av spesielle værforhold. Så når du først har fått jobben og har kommet dit, så er det ikke så lett å ombestemme seg. Tidligere var denne øyen en viktig havn for skip som gikk mellom de to kontinentene, men nå går de fleste skip altså utenom dette lille samfunnet.

Men du lurer kanskje på hva jobben går ut på? Gå til neste side for å få stillingsbeskrivelsen og se bilder fra dette unike samfunnet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær