onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noNå har det kommet alkoholfri vodka! Kjenner du noen som bør gå...

Nå har det kommet alkoholfri vodka! Kjenner du noen som bør gå over til denne varianten snarest?

alkholfri

Dette bør jo egentlig være en veldig god nyhet for mange. Vi har alle en eller flere venner som «aldri skal drikke mer». Men om de nå går over til denne varianten av vodka i drinkene sine, så slipper de faktisk alle plager dagen derpå. De slipper også å bli fulle og dumme seg ut hver gang de er ute. Men det som er litt spesielt her er vel at det neppe er så mange som liker smaken på vodka. Drikken konsumeres vel først og fremst på grunn av alkoholinnholdet. Så spørsmålet er hvor mange som hvor mange som egentlig kommer til å kjøpe det. Men vi kan vel være enige om at mange BØR begynne å kjøpe dette.

Produsenten Arkay Beverages skriver på sine websider at drikken har alle element vanlig vodka har. Samme smak og samme varme følelse når man svelger det ned. Så en ide kan være å skjenke vennene sine med den alkoholfrie varianten å se hvor beruset det blir. Et interessant eksperiment.

Gå til neste side for å se prisen på alkoholfri vodka og se hvordan folk lures til å tro at det er vanlig vodka. Hysterisk!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær