torsdag, april 25, 2024
Hjemindymedia.noHun solgte alt hun eide og planla å flytte sammen med en...

Hun solgte alt hun eide og planla å flytte sammen med en mann hun hadde truffet på internett. Hvordan tror du det gikk?

PIC BY SIMON JACOBS/ CATERS NEWS - (PICTURED: Evangelina Tsadiosou, 39 talking to Darryl over the internet) - A bride-to-be is moving 3,200 miles to meet her Facbook lover for the first time and is set to MARRY him on the same day. Evangelina Tsadiosou, 40, from Stevenage, Hertfordshire, will travel half way around the world to meet the man of her dreams - before tying the knot in the airport. The singer songwriter began an online relationship with Darryl Fancey, 38, from Guelph , Ontario, nine months ago, before he popped the question on Facebook eight-months later on December 8. The happy couple will say I do just minutes after laying eyes on each other for the first time. SEE CATERS COPY.

Bare slik du er advart. Det å forlove seg med personer du aldri har møtt er ikke smart. Det er faktisk litt psyko. Så ikke gjør det.

Evangelina Tsadiosou fikk en venneforepørsel fra Darryl Brown Fancey for rundt ni måneder siden. Hun kjente han ikke fra før, men etter hvert begynte de å chatte og ting utviklet seg.

Evangelina bodde i Storbritannia da de to ble kjent over internett, og etter å ha funnet tonen så fridde Darryl på chatten. Og hun sa ja. De planla deretter at hun skulle flytta til Canada, nærmere bestemt Toronto for å bo sammen med sin nye ektemann.

Men det som møtte Evangelina da hun kom frem til Toronto var ikke som hun hadde tenkt. Gå til neste side for å få vite hva som skjedde!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær