onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noVennen ba han finne ut hva kjæresten hans gjorde på om kveldene....

Vennen ba han finne ut hva kjæresten hans gjorde på om kveldene. Det han fant var ganske sjokkerende!

wife

Paret hadde planlagt å gifte seg, men i månedene før bryllupet så begynte kjæresten hans å bli fraværende og startet å komme sent hjem om kveldene. Etter hvert begynte mannen å mistenke at et eller annet foregikk. Så han ba sin bestevenn, som også var forlover i bryllupet, om å skygge henne for å finne ut hva hun egentlig brukte kveldene til. Han trengte ikke å skygge henne så lenge før han fant ut ganske interessant og avslørende. Det som gjorde situasjonen så interessant var at kjæresten ikke kjente bestevennen, og det kan jo medføre visse misforståelser.

Gå til neste side for å se hva som skjedde da forloveren skyggen kjæresten til brudgommen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær