onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noLena ( 29 ) søker etter en mann som kan gjøre henne...

Lena ( 29 ) søker etter en mann som kan gjøre henne gravid. Kjenner du noen som kan hjelpe henne?

gravid

Lena Komleva fra Sør-Russland søker etter en mann som kan gjøre henne gravid. Verken mer eller mindre. Hun sier hun er ferdig med menn og forhold, men at hun ønsker seg barn. Og den enkleste måten å dette til på er å finne en mann som kan hjelpe henne. Dette er jo en veldig pen dame, så vi antar at hun har fått en del tilbud. Men for de som er interesserte så er hun etter ryktene fortsatt ikke gravid. Så den som skynder seg kan fort få en mulighet.

Men det har oppstått et lite problem etter at saken ble offentlig. Og den som får den ærefulle jobben kan få litt ekstra på kjøpet som han ikke hadde regnet med. Dette får du vite mer om på neste side.

Gå til neste side for å se hva som følger med på kjøpet om man gjør Lena gravid!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær