søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noLaget "prank-video" der han dreper en person foran bestevennen i et simulert...

Laget «prank-video» der han dreper en person foran bestevennen i et simulert terrorangrep. Ikke særlig morsomt.

mord

Vlogger Sam Pepper er tidligere Big-Brother deltaker. Og som vi alle vet er de flest som er med i dette programmet oppmerksomhetsjunkies som gjør absolutt alt for å få noen minutter i søkelyset. Denne usympatiske fyren er absolutt ikke noe unntak, han er vel heller beviset på at teorien stemmer. I sin nye video arrangerer han et terrorangrep og tar to personer til fange. Han har på finlandshette, våpen og binder folk faste til stoler. Deretter avretter han den ene personen foran bestevennen. Den gjenlevende personen er livredd og gråter over tapet av vennen, naturlig nok.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Folk hater faktisk denne fyren og han får virkelig gjennomgå. Dårligere timing for en slik «spøk» skal man lete lenge etter. Så Sam Pepper får virkelig passet sitt påskrevet denne gangen. Videoen er ikke morsom, bare sykt tragisk og spekulativ. Her er et utdrag av twittermeldinger med reaksjoner:
mord2

Gå til neste side for å se den famøse videoen og gjør opp din egen mening.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær