onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noKjenner du noen som vil "date" en slik dukke? Hun er nå...

Kjenner du noen som vil «date» en slik dukke? Hun er nå utsolgt på grunn av stor etterspørsel fra single gutter….

julegavetips2

Produsenten av den populære virtuelle dukken Arcadia er blitt så populær at produsenten nå har stoppet å ta i mot bestillinger. Grunnen er at de ikke har sjanse til å produsere og levere ordrene til alle de single guttene som har bestilt. Etter at selskapet la ut muligheten til forhåndsbestilling i en crowdfunding-kampanje så har hypen rundt dukken tatt helt av. Og det er egentlig litt merkelig, ettersom det til vanlig er litt stigmatiserende å kjøpe slikt. Det gir jo inntrykk av en viss desperasjon å ha en slik stående i klesskapet for å si det slik, uansett hvor naturtro den er på alle måter.

Så hva er så årsaken til at akkurat denne virtuelle dukken er så populær når ikke så mange andre av slike dukker er det? Det får du vite om du går til neste side.

Gå til neste side for å få vite hva som er grunnen til at denne dukken er blitt så populær. Den har nemlig noen helt unike egenskaper!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær