onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noFar lærer denne ungen å røyke fordi han mener det er gøy...

Far lærer denne ungen å røyke fordi han mener det er gøy for barnet å kunne det!

lærrøyk

På internett finner man det meste. Og det er ikke alt som er slik som vi har det her i Norge. For eksempel er det flere land der anti-røykekampanjene ikke har gjort sitt inntog enda. Derfor er også kunnskapen om skadevirkningene minimale kan det virke som. Eller så kan det bare være at folk er totalt uansvarlige, hva vet vi. I denne videoen får vi se en far som rett og slett pusher sønnen på rundt fire år til å røyke, og han lærer han også å inhalere skikkelig. Er det mulig??

Blir du ikke forbannet av å se dette, så bør du ta en runde med deg selv.

Gå til neste side for å se en far lære sønnen sin å røyke!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær