fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne fyren leier ut kjæresten for å få penger til iPhone 6....

Denne fyren leier ut kjæresten for å få penger til iPhone 6. Kjenner du noen som er interessert i å leie henne?

iphone

Denne sympatiske fyren fra Shanghai er over gjennomsnittet interessert i tekniske dippedutter. Han liker slikt faktisk bedre enn sin egen kjæreste. Faktisk så leier han henne ut på timesbasis og på døgnpris for å få nok penger til iPhone 6. Prisen er det heller ikke noe å si på. Han tar cirka 10 kroner per time eller 50 kroner per dag. Nå får man mer for pengene i Asia. Men tror kanskje han kunne lagt på prisen litt uten at det hadde skadet etterspørselen for mye.

Det var en del betingelser for leieforholdet av kjæresten og prissettingen for de forskjellige tjenestene. Gå til neste side for å få vilkårene for utleie av kjæresten!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær