lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noSyv år gammel jente fant skattekart på loftet. Det ledet henne til...

Syv år gammel jente fant skattekart på loftet. Det ledet henne til et hemmelig rom. Det hun fant var sykt spennende!

skatt

Familien hadde kjøpt et gammelt hus og under innflyttingen ble det gjort mye arbeid med å modernisere dette. Deres syv år gamle datter var nysgjerrig på det gamle huset, og sammen med sin bestemor gikk hun på oppdagelsesferd. På loftet fant de to et skattekart som viste at det fantes en hemmelighet som de ikke viste om i deres nye hjem. Da syvåringen og bestemoren gikk etter beskrivelsen i det gamle kartet, så oppdaget de et hemmelig rom som ingen hadde vært inne i på årevis. Det som den lille jenta fant var noe hun garantert vil huske resten av livet.

Gå til neste side for å se hva syvåringen fant da hun gikk etter skattekartet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær