onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noFaren gir $180,000,000 til den mannen som gifter seg med datteren. Kjenner...

Faren gir $180,000,000 til den mannen som gifter seg med datteren. Kjenner du noen som har drag på damene?

gift Den Hong-Kong baserte milliardæren Cecil Chao har tjent sin formue på eiendom, først og fremst gjennom oppføring av flere av de største skyskraperne i byen. Chao er også kjent for å være en stor kvinnebedårer og påstår selv å ha forført over 10 000 damer i løpet av livet. En prestasjon i seg selv at han har fått tid til det samtidig som han har bygget så mange skyskrapere. Derimot er han litt bekymret for datteren. Hun ser ikke ut til å bli gift med det første, og han ønsker seg barnebarn. Derfor har han utlovd en dusør på 180,000,000 dollar til en mann som kan gifte seg med henne og få barn med henne. Så tenker du vel at det ikke burde være noe å stresse med? Jenta ser jo bra ut og dette ordner seg vel med tiden? Vel..det er en liten hake ved dette tilbudet som kan være vanskelig å overkomme. Og det er ikke uten grunn at faren har satt prisen høyt for denne prestasjonen. Gå til neste side for å få vite hva som kan gjøre dette litt vanskelig.

Gå til neste side for å få vite hvorfor det kan bli vanskelig å få henne gift.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær