onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDe var alle milliardærer. Nå er de rotet bort alle pengene sine....

De var alle milliardærer. Nå er de rotet bort alle pengene sine. Hvordan er det egentlig mulig?

milliardær

De var alle milliardærer og finansielle superstjerner. Likevel klarte de å rote vekk alle pengene og verdiene de eide. Hvordan går man egentlig fra å være milliardær til å bli helt raka fant? Denne oversikten viser ti forskjellige skjebner og hvilke valg de tok som gjorde at de fikk fra et liv i sus og dus til tom bankkonto og bli kastet ut av hjemmene sine. Det er egentlig ganske interessant å se hvor kort veien var for mange av de.

Gå til neste side for å se oversikten med 10 milliardærer som har gått fra å være finansielle superstjerner til å bli helt blakk!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær