onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noUng mann dopet ned kjæresten slik han kunne gjøre noe han ikke...

Ung mann dopet ned kjæresten slik han kunne gjøre noe han ikke fikk lov til. Kjenner du noen som kunne gjort dette?

drugged

En ung mann fra Tyskland er nylig blitt kjent skyldig i å ha dopet ned kjæresten sin med roofies og rohypnol. Årsaken var at han følte at han ikke fikk stilt sine behov når hun var i våken tilstand, forklarte han til retten. Dette gjorde ikke saken noe bedre for mannen, og retten kjente han skyldig i dette overgrepet mot kjæresten.

Da kjæresten våknet dagen etterpå følte hun seg ør og hun husket ingenting av kvelden før. Hun hadde sovet i over 14 timer, og hadde fortsatt rester av dopet i blodet. Og det var dette som gjorde at politiet fikk kjæresten dømt. Paret er nå ikke lenger sammen.

For å vite hva den unge mannen gjorde da kjæresten sov, så er det bare å gå til neste side for å få svaret.

Gå til neste side for å få vite hva den unge mannen gjorde da kjæresten var besvimt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær