onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noKroppen advarer deg før du får hjerteinfarkt. Her er symptomene du skal...

Kroppen advarer deg før du får hjerteinfarkt. Her er symptomene du skal se etter!

hjerteattack

Hele 20 000 personer får hjerteinfarkt hvert år i Norge, og det er mellom de vanligste dødsårsakene i landet. Mer kunnskap om temaet kan være med på å hindre dødsfall. Kroppen advarer deg før du får et hjerteinfarkt, og det er flere tegn som oppstår i forkant. Det å lære seg å lytte til kroppen er absolutt smart. Og i dette tilfellet kan det berge livet ditt. En undersøkelse i Sverige viser at over halvparten av de som ble innlagt med infarkt hadde disse tegnene, så dette er det verdt å lese.

1. Trøtthet og tung pust.
2. Trykk i brystet
3. Pustebesvær
4. Utmattelse
5. Svimmelhet og kaldsvette
6. Forkjølelse eller influensa

Har du halvparten av disse symptomene så bør du ta kontakt med en lege og få en undersøkelse.

hjerteattack2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær