onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne typen lærer bort hvordan man lokker med seg fulle jenter i...

Denne typen lærer bort hvordan man lokker med seg fulle jenter i bilen. Blir sykt creepy etter hvert…

creepy

Det er en fin linje mellom å lage instruksjonsvideoer og muligens gå over en moralsk grense. Denne fyren har laget en video om hvordan man lokker fulle jenter inn i bilen. Ja, du hørte riktig. Men han har «selvsagt» laget den for å advare fulle jenter mot å gå inn i bilen til fremmende. Som om ikke jenter får høre dette hver dag fra de blir født. Litt av problemet med filmen er at det blir ganske flau og uanstendig på en litt pinlig måte. Og et er en fin linje mellom å advare og lage en instruksjonsvideo om hvordan man lokker jenter inn i bilen og bortfører de. Så vanskelig å forstå dette opplegget på noen som helst slags måte egentlig. Fyren er jo bare kvalm.

Men du kan gjøre deg opp din egen mening ved å se filmen. Den ligger på neste side.

Gå til neste side for å se filmen og gjør opp din egen mening om dette opplegget.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær