fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noFull mann sov en hel natt i søledam. Kjenner du noen som...

Full mann sov en hel natt i søledam. Kjenner du noen som gjør slikt ofte?

peru

En student fra Peru hadde en heftig tur på byen og det ble trolig mer drikke enn det som sunt er. Det hele endet med at han tilbrakte natten i en søledam. Da folk fant han, så trodde de at han var død ettersom det var vanskelig å få noen som helst livstegn fra han. Men da politiet og ambulanse kom, så viste det seg at han faktisk bare var veldig full. Redningsarbeidet ble ganske interessant, og det hele har blitt en stor snakkis. Det er ikke ofte at noen sover i en dam en hel natt og faktisk overlever.

Den fulle studenten hadde hatt en tur på byen og valgte i etterkant å knalle i en søledam. Kjenner du noen som kunne funnet på dette etter en tur på byen?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær