mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noBle erklært død. Gjemte seg i jungelen i 20 år. Nå kan...

Ble erklært død. Gjemte seg i jungelen i 20 år. Nå kan ingen finne han lenger. Hvor er han blitt av?

I 1995 forsvant plutselig Carlos De Salazar fra jordens overflate. Det var ingen livstegn fra mannen frem til 2010. Da ble han erklært død. Ingen hadde da sett han siden han var 26 år. Familien måtte bare innse at de aldri kom til å se han igjen.

Men tidligere i år kom to sopplukkere en teltleir inne i skogen Maremma kysten i Tuscana. Der traff de en mann som fortalte de at han var Carlos. Han viste de legitimasjon som bevis og de to fotograferte denne med sine mobiltelefoner. Etter møtet sa Carlos følgende til de:
– Når når dere vet hvor leiren min er, så må jeg finne et nytt sted å bo.

Da de to sopplukkerne gikk der i fra, så gjorde Carlos som han hadde lovet. Han flyttet. En leteaksjon ble satt i verk, men ingen har klart å finne den folkesky mannen selv om vi nå vet at han er i live. Både han mor og far kastet seg på første fly til Italia for å finne han, men det var altså forgjeves.
For foreldrenes skyld så håper vi at han blir funnet igjen og at hans psykiske helse gjør det mulig for han å returnere hjem.
forsvunnet2
forsvunnet

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær