lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noWebside tilbyr å sende glitterbomber til fiendene dine. Og det ble veldig...

Webside tilbyr å sende glitterbomber til fiendene dine. Og det ble veldig lønnsomt for eieren..

glitter

Matthew Carpenter er 22 år og fra Australia. Han fant ut at det var et stort behov i markedet for måter å hevne seg på sine fiender på. Den geniale ideen han fant på var å sende glitterbomber. Når man sender en pakke med glitter til en intetanende person og vedkommende prøver å åpne den, så blir glitteret spredd ut over hele rommet. Og det er ikke spesielt lett å rydde opp. Man må regne med en halvtime med støvsuging, og da er neppe alt borte heller.

Matthew har nå solgt siden etter bare tre uker med drift. Grunnen var at han ikke klarte å ta unna alle ordene fra personer som ville hevne seg. Prisen han fikk var hele 850 000 kr. Bra det kun for en webside og tre uker arbeid.

Har du lyst til å se hvordan en glitterbombe fungerer? Gå til neste side for å se hvordan glitter sprer seg når pakken blir åpnet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær