lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noNorsk gutt med metalldetektor fant nedgravd metalluke låst med hengelås ute i...

Norsk gutt med metalldetektor fant nedgravd metalluke låst med hengelås ute i skogen. Hva skjuler den?

metalluke

En norsk gutt har lagt ut en video av en mystisk luke han fant med metalldetektor ute i skogen. Detektoren gjorde utslag, og da han begynte å grave fant han en luke av jern ute mellom trærne. Luken var skjult av mose, gress og jord og den var låst med en hengelås. Gutten ble redd og måtte komme tilbake senere med forsterkninger for å tørre å åpne luken.

Når du ser filmen må du være litt tolmodig eller spole litt frem. For han filmer i utgangspunktet bare at han er ute i skogen og leter med metalldetektoren. Og ikke før et stykke ut i filmen finner han luken. Så det er ikke sikkert at alt før dette skjer er så spennende. Men det tar seg opp!

Husk at dette faktisk er i Norge.

Gå til neste side for å se filmen der han finner luken og åpner den!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær