søndag, juli 21, 2024
HjemKlassikereEn ny smartklokke sjekker opp damene for deg. Og du vil ikke...

En ny smartklokke sjekker opp damene for deg. Og du vil ikke tro på hvilken måte. Kjenner du noen som trenger en slik?

På Kickstarter har det nå blitt lagt ut et nytt prosjekt. Det er en smartklokke som hjelper deg å sjekke opp damer. Du tenker da kanskje at det er en veldig dyr klokke som trekker til seg golddiggers? Så feil kan du ta. Det som trikset bak klokken er at den kan hypnotisere deg. Og nærmere bestemt hypnotisere deg til å bli en pickup-artist av høyeste klasse. For godt til å være sant? Godt mulig, til nå har ikke prosjektet samlet inn nok penger til å bli realisert, men det er faktisk ikke umulig at det kan skje i nærmeste fremtid.

Klokken har også flere andre «gode» funksjoner. Mellom annet kan du ta bilde av damene med den og vise de bilder av kattunger i tilfelle de synes du er creepy. Så dette må bare bli en suksess. Her kan du se videoen som forklarer konseptet inngående. Men det er vel ikke annet å si enn løp og kjøp. Dette kan umulig floppe.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær