onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne mannen har hatt samleie med over 700 biler. Kjenner du noen...

Denne mannen har hatt samleie med over 700 biler. Kjenner du noen som er i overkant bilinteressert?

bilelsker

Dette er Edward Smith. Edward Smith elsker biler. Og da tenker vi ikke på at han liker biler og store motorer. Eller, for så vidt så gjør han jo det. Men bilinteressen hos Edward går i en litt annen retning enn for mange andre. Ikke bare elsker han biler. Men han elsker også med biler. Ja, du hører rett. Til nå har denne mannen «forført» over 700 biler og det blir sannsynligvis flere med årene. Det er kanskje på tide å slutte med gateparkering og kjøpe seg en garasje?

På neste side kan du se Edward fortelle om hvordan han gjør dette og hvordan han går frem for å kurtisere nye biler. La oss håpe for begge parter at han bruker beskyttelse. Å ta service på bil er dyrt nok og man ikke skal få ekstra kostnader fordi bilen er blitt antastet i tillegg.

Gå til neste side for å se hvordan i innerste granskogen dette foregår!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær