lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noNå kan du bo som Harry Potter midt i London. Du kan...

Nå kan du bo som Harry Potter midt i London. Du kan leie dette kottet under trappa. Men prisen vil få deg til å måpe!

trapp

Har du drømt om å bo som Harry Potter? Nå har du sjansen. Midt i London kan du nå få leie et kott under en trapp i et bofelleskap med fem personer. Hvordan rommene til de andre ser ut, sies det lite om. Men det er grunn til å tro at dette ikke er det største i leiligheten. Om du velger å kalle det et rom da. Det er jo i grunnen en seng med en dør og en lampe på veggen. Sengen ser også meget smal ut, og du bør være slank og ha ikke vri deg for mye om natten mens du sover. For det er det ikke plass til.

Men det sykeste med denne hybelen er ikke egentlig størrelsen. Det er faktisk prisen. For man skulle jo tro at dette gikk for noen hundrelapper i måneden. Men dette er midt i London, så slik er det ikke. Fordelen med leiligheten er ellers at du har tilgang på et stort bad om du trenger å strekke på beina.

Gå til neste side for å få vite hva denne hybelen faktisk koster og se bilder av badet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær