fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDenne søte jenta (19) kan bli din midlertidige kjæreste på visse...

Denne søte jenta (19) kan bli din midlertidige kjæreste på visse betingelser. Kjenner du noen som bør ta sjansen?

boyfriend

Dette er 19 år gamle Ju Peng fra Shanghai. Hun planlegger en reise jorden rundt, og søker midlertidige kjærester i de byene hun planlegger å bo i. Så når hun skal til Europa og Norge, så har du eller noen du kjenner sjansen til å invitere henne inn i ditt hjem. Og da kan faktisk alt skje, i følge det hun skriver på sin annonse publisert på nettstedet Weibo. Hun sier faktisk rett ut at om du betaler oppholdet i ditt land eller by, så skal ikke hun nekte noe som helst. Hun sier det faktisk mye mer direkte enn dette, men det er ikke nødvendig å utbrodere det som alle forstår. Dette kan bli lykkedagen til en heldig fyr i Norge, om hun legger reiseruten innom vårt langstrakte land.

Du må forresten også betale flybilletten til Norge, men pytt pytt, det er sikkert verdt det. Ju Peng har laget en kravliste for de som skal bli beæret med hennes fysiske tilstedeværelse. Og for folk i Norge, så bør ikke det utelukke så alt for mange faktisk. Så lenge du har penger i alle fall.

Gå til neste side for å se kravlisten Ju Peng har til de midlertidige kjærestene rundt om i Europa!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær