onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noSjokoladekebab kommer snart til en sjappe nær deg. Noe du har lyst...

Sjokoladekebab kommer snart til en sjappe nær deg. Noe du har lyst til å prøve?

kebab2

De fleste av oss spiser kebab seint på natt etter en fuktig tur på byen. Og denne matretten har ikke endret seg stort de siste årene. Men nå kommer det en helt ny variant som kan revolusjonere bransjen og åpne nye muligheter. Nemlig sjokoladekebab. Kebaben er servert i crispy stekt søtdeig og du kan velge selv hvilke typer sjokolade du vil ha oppi. Videre kan du velge diverse typer sauser. For eksempel sjokolade, karamell- eller vaniljesaus. Du kan også ha på en valgfri sjokoladetopping. Det viser seg at kundene er virkelig engasjerte i denne nyvinningen, og salget går veldig bra.

Høres dette ut som noe du har lyst til å prøve? Gå til neste side for å se hvor du kan få kjøpt dette!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær