fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noMartin Ødegård i Real Madrid troppen, kan bli tidenes yngste debutant for...

Martin Ødegård i Real Madrid troppen, kan bli tidenes yngste debutant for klubben!

martin2

Martin Ødegård er for første gang tatt med i troppen for Real Madrid i kampen mot Almeria. Troppen er på 20 mann, og dersom han kommer på banen så vil nordmannen sette ny rekord. Da er han nemlig den yngste spilleren som har debutert for Real Madrid. Unggutten har hatt en turbulent periode med lite spilletid på rekruttlaget for klubben. Så uttaket kommer sikkert som en fin opptur for talentet.

Alberto «Riverita» Rivera var 17 år og 111 dager da han satte den gjeldende rekorden 10. juni 1995. Rivera fikk en drøy halvtime mot Celta Vigo og den rekorden står fortsatt. Om ikke Ødegaard får sin debut onsdag kveld, har han fortsatt ut kalenderåret 2015 på seg for å ta den.

Her er andre rekorder Martin Ødegaard kan knuse, i følge Aftenposten:
◾Han kan bli yngste målscorer i Champions League (Peter Ofori-Quaye, 17 år og 195 dager).
◾Han kan bli yngste Real-debutant i Champions League (José Rodríguez, 17 år og 354 dager).
◾Han kan bli yngste Real-målscorer i Champions League (Raúl, 18 år og 113 dager).

Saken blir lagt merke til i internasjonale medier. Flere store aviser har plukket opp nyheten. Flere journalister spekulerer i om Ødegård får spilletid eller ikke. Få eller ingen tror han kommer til å starte kampen. Men flere spekulerer at han får sin debut dersom Real Madrid tre innbytter.

[fb_bar_share]
[fb_like_page]

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær