mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne sangen minsker angst og stress med 65%, viser forskning. Fungerer det...

Denne sangen minsker angst og stress med 65%, viser forskning. Fungerer det på deg?

sangstress

Forskere fra Harvard har undersøkt metoder man kan bruke på å redusere stress og angst. Og de har kommet frem til at enkelte typer musikk er med på å roe nervene. De har også undersøkt hvilken sang i verden som er mest beroligende. Og de har funnet ut at denne reduserer stress og angst med hele 65%. Om du går til neste side kan du høre sangen, lukke øynene og følge roen senke seg over hele kroppen. Det er bare å prøve.

Denne sangen reduserer stress og minsker angst. Om du lukker øynene og hører på den i åtte minutter, så vil du føle deg mye bedre. Hva synes du?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær