onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noSlik finner du alle adresser der kjæresten din har vært siden juni...

Slik finner du alle adresser der kjæresten din har vært siden juni i 2013. Du trenger bare å få tak i telefonen noen minutter.

tracking

Om kjæresten din har iPhone, så har vedkommende trolig som standardinnstilling at alle bevegelser skal lagres. Få eller ingen har visst om denne funksjonen til nå, men det er en del av det nye overvåkningssamfunnet som vi ufrivillig er blitt en del av. Apple «lover» at dette kun lagres på den enkeltes telefon. Og at de ikke lagrer noe av denne informasjonen i sine databaser. Og når de sier det, så er det vel noen som er dumme nok til å tro på det. Men det er vel egentlig ikke det som er saken. Saken er vel mer at dette faktisk lagres hos alle som har iPhone, så lenge de ikke har visst om funksjonen og aktivt slått den av. Det har nok de færreste gjort, ettersom dette har vært mer eller mindre ukjent til nå.

Med andre ord, så kan en sjalu kjæreste med tilgang til telefonen til sin utkårede sjekke alle adresser vedkommende har vært på. Og det helt tilbake til 2013. Om telefonen er så gammel da. Det er ganske skremmende i seg selv for de som har noe å skjule. Så har du noe å skjule så bør du kanskje slå av denne funksjonen snarest. Instruksjoner for begge deler kommer på neste side.

Gå til neste side for å se instruksjoner for å finne denne infoen eller eventuelt å skjule den.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær