fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noNy studie har funnet en felles faktor hos personer som har vært...

Ny studie har funnet en felles faktor hos personer som har vært slanke hele livet. Ganske interessant!

faktor2

En ny studie har funnet en felles faktor for personer som har vært slanke hele livet. Dette vil si personer som aldri har vært definert som overvektige eller som har hatt høy BMI. I realiteten er det i grunnen to felles faktorer, men det er hovedsakelig den ene som skiller seg spesielt ut etter at man analyserer tallene i undersøkelsen. Og det er i grunnen noe som er veldig greit å gjennomføre for de fleste, og det er absolutt noe å ha i tankene om man skal ta vare på helsen sin.

Gå til neste side for å se hvilken faktor personer som aldri har vært overvektige har til felles!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær