søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noHun begynner å slåss rett utenfor skolen. Og hvem er det som...

Hun begynner å slåss rett utenfor skolen. Og hvem er det som står og heier? Jo, det er selvsagt mamma!

mammaslåss

Obey Faith Chavez hadde nettopp kommet til skolen og mamma kjørte henne. På vei inn døren kommer hun i krangel med en av de andre elevene. Og det går ikke lenge før en fullblods slåsskamp er i gang og jentene ruller rundt på plenen. Ettersom mamma nettopp har kjørt Obey til skolen, så får hun med seg opptrinnet. Men i stedet for å gå inn å prøve å stoppe galskapen, så danser hun rundt jentene mens hun heier og kommer med tips til datteren om hvordan hun bør angripe den andre jenta. Moren fremstår nesten som en boksetrener og er nesten mer ivrig enn datteren. En vanlig mor hadde trolig blitt veldig flau over slik oppførsel og stoppet det hele med en gang. Men ikke denne dama.

Hun har forresten fått en dom for sin medvirkning i etterkant i denne videoen. Herlig dame!

Gå til neste side for å se mamma som boksepromotør og coach i jentekampen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær