onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noFikk livet ødelagt av fyllekjøring: Det er kulere å ringe politiet enn...

Fikk livet ødelagt av fyllekjøring: Det er kulere å ringe politiet enn å se kompisen sin som grønnsak!

fyllekjøring

Jan Ove Selnes (23) gjorde sitt livs største tabbe 1.februar for to år siden. Han satte seg i bilen etter å ha drukket. Etter å ha festet hele natten ble han kjørt hjem i firetiden om natten og følgt til sengs av en venninne. Men da hun reiste ble han rastløs og uten at han helt vet hvorfor så satte han seg i bilen for å kjøre seg en tur.
– Det neste jeg husket er panikken da bilen krasjer inn i autovernet i 100 km per time, forteller han.

Bilen føyk ut i grøften og det gikk hele fire timer før noen fant han. Konsekvensene av den fatale turen må Jan Ove leve med resten av livet. Men han går nå ut med sin historie for å være åpen om saken og for å hindre at andre gjør noe like dumt. Og han har en klar advarsel til folk som observerer fyllekjøring.
– Det er kulere å ringe politiet enn å se kompisen sin som grønnsak, sier han.

På neste side kan du se hvordan det går med Jan Ove i dag. Se bilder og hør om hvordan hverdagen er nå!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær