lørdag, mars 2, 2024
Hjemindymedia.no63 prosent av alle jenter ville aldri ha datet en mann som...

63 prosent av alle jenter ville aldri ha datet en mann som har gjort dette en eller flere ganger!

undateable-header

Det er mange ting som gjør en mann lite attraktiv. Vi har kroppshår, dårlig hygene, humor som er barnslig og sære interesser. Men alt dette er ting jenter i løpet av flere årtusen med evolusjon har lært seg å leve med. I en undersøkelse utført av Glamour Magazine så kommer det frem en del interessante ting. Bladet har snakket med over 1000 kvinner, og funnet ut en del ting som gjør en mann attraktiv og hva som ikke er så attraktivt. En ting skiller seg veldig ut, og kun 37% av jenter ville vurdere å date en mann som har denne erfaringen.

Gå til neste side for å få vite hva som vil være et stort problem for jenter på datingmarkedet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær