onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noForskning: Menn klarer ikke la være å glo på bryster på stranden....

Forskning: Menn klarer ikke la være å glo på bryster på stranden. Kjenner du noen som alltid har på solbriller?

Mange kvinner har opplevd at kjæresten sitter og glor på andre jenter når de er på stranden. Og at kjæresten gjør dette får dem til å bli litt småsjalu og usikre på forholdet. Dette behøver de ikke lenger bli. Vitenskapen har undersøkt fenomenet, og det viser seg at en mann rett og slett ikke klarer å la være å glo om en vakker og lettkledd kvinne går forbi. Om han skal klare det, så krever det enorm fokus og selvdisiplin. Og det er kun mulig dersom han prøver veldig hardt og konsentrerer seg. Ganske sykt, men sant.

Videoen på neste side viser det meste. Og skal du noen gang lære noe om menn, eller deg selv om du er mann, så bør du se den. Da har du en unnskyldning om kjæresten fersker deg i å glo på en annen dame også..

Gå til neste side for å se videoen som beviser at menn er slaver av sin egen hjerne!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær