mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noVerdens største voksenside vil berge pupper. De donerer derfor penger til brystkreft...

Verdens største voksenside vil berge pupper. De donerer derfor penger til brystkreft for hver video du ser!

voksenside

De sympatiske folkene i verdens største voksenside for streaming av film har funnet ut at de vil donere 0.01 dollar til forskning på brystkreft for hvert 30. filmsnutt du ser hos de. Mange ville vel tro at dette vil føre til enden for brystkreft ganske raskt. Og la oss for guds skyld håpe på det. Vi er vel alle interessert i at pupper og deres eiere har det best mulig.

Til orientering så varer denne kampanjen bare ut året, så her er det bare å sette seg ned å glane og samtidig gjøre en god gjerning. Mange vil vel mene at dette må være den enkleste gode gjerningen man noen gang kan gjøre. Blir du fersket foran datamaskinen med denne websiden nettleseren, så kan du altså bare si at du prøver så godt du kan å støtte kreftsaken.

Denne saken er hentet fra TheLadbible. Og i kommentarfeltet er det flere som påstår at de egenhendig har kurert brystkreft allerede.

Så da er det bare å gjøre en innsats…

Det er laget en reklamevideo for det flotte tiltaket, og den er av det heftige slaget. Gå til neste side for å få en bred orientering om denne flotte kampanjen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær