lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noDu vet at du liker å spille på automater når du kombinerer...

Du vet at du liker å spille på automater når du kombinerer spillingen med dobesøk…

promo3

Når nøden er størst..

Det finnes mange rare mennesker blant oss. . Han kommer inn på et nøytralt spillerom for prøve lykken på noen av spilleautomatene. Han virker nervøs, flytter på krakker og spiller på flere enn en maskin. Da skjer det….

Det viser seg nemlig at mannen ikke bare er en ivrig spiller og kanskje litt nervøs; han må også på toalettet.

Men et toalettbesøk har han ikke tid til. Han er jo midt i spillet sitt og millionene kan når som helst trille ut av automatene. Gode råd er dyre og han søker dem ikke.

Istedenfor å avvikle spillet, oppsøke et toalett og få orden på sakene, setter han seg i et hjørne og gjør sitt. Når kroken er fylt opp drar han raskt på seg buksene og fortsetter uten å ha misset ett spill. Ooops, feil; han måtte dra den siste ut av sprekken der den satt fast.

Vi forstår at folk vil spille og vi forstår at spenningen kan ta deg, men der stopper forståelsen. Spiller du på et online casino i komforten av ditt eget hjem, har du tilgang mange flere automater enn på puben. Du får bonuser og kan delta i kampanjer. Det er enkelt å starte og stoppe spillene og ingen vil komme å ta maskinen fra deg. Sist, men ikke minst – toalettet er ikke lang unna. Lykke til.

promo2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær