fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noVitenskap: Personer som liker ostesmørbrød har flere sengepartnere enn de som ikke...

Vitenskap: Personer som liker ostesmørbrød har flere sengepartnere enn de som ikke liker det!

cheese

Det første du tenker er trolig at dette er en tulleoverskrift. Men det er utrolig nok ikke. Dette er faktisk en ekte undersøkelse utført av forskere. Du tenker kanskje da at vi bruker for mye penger på forskere. Det er muligens et godt poeng. Hva som er bakgrunnen for at undersøkelsen er gjennomført vites ikke. Men resultatene er ikke til å ta feil av.

Undersøkelsen omfatter hele 4600 personer og det blir gått i dybden når spørsmålene blir stilt. Det er ganske mange spørsmål som her er blitt besvart. Og det er ikke bare at de som liker ostesmørbrød har flere sengepartnere. Det er flere ting som kommer frem om denne delen av befolkningen som er interessant.

Gå til neste side for å få alle detaljer om denne totalt uviktige, men likevel interessante undersøkelsen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær