onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDet som skjer med et egg som ligger i cola i ett...

Det som skjer med et egg som ligger i cola i ett år vil sjokkere deg og få deg til å slutte å drikke brus!

eggcola

Alle vet at cola er usunt og at det etser vekk emaljen på tennene dine og gir deg diabetes og overvekt. Det har også vært videoer som viser hva som skjer når man legger tenner i cola i et døgn. Og resultatet er sjelden pent. Et egg har skal som kan sammenlignes med tennene våre. Men hva skjer om man legger et egg i cola en stund? Eller hva skjer om vi lar egget ligge i cola ett år? Vi håper for han som laget videoen sin del at han ikke gjorde dette på soverommet. Lukten må ha vært forferdelig.

Uansett, her er videoen og det er bare å forberede seg med å slutte å drikke brus:

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær