onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne kvisen hadde godgjort seg i 20 år før han bestemte seg...

Denne kvisen hadde godgjort seg i 20 år før han bestemte seg for å kvitte seg med den. Dette er ikke greit!

20årkvise

Denne fyren hadde en gigantisk kvise i ansiktet i over 20 år. I følge teksten på videoen så vente han seg til den, og han hadde rett og slett ikke hjerte til å fjerne den. Litt merkelig, men vi mennesker er forskjellige. Men da han ble litt eldre, så ble den større og til slutt måtte han bare gjøre noe med den. Og når han går til verks og skviser dette fjellet av en kvise så er det som å slippe løs et monster. Dette er noe av det styggeste vi har sett på lenge. Og du kan glemme å spise lunsj i dag om du velger å gå til neste side for å se videoen.

Gå til neste side for å se en 20 år gammel kvise blir poppet og grise til alt som finnes i nærheten!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær