onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne kjempeprestasjonen er utført av en syvåring. Kjenner du noen med tilsvarende...

Denne kjempeprestasjonen er utført av en syvåring. Kjenner du noen med tilsvarende talenter?

syvår

Av og til så må man bare bli litt imponert over hva små barn kan få til. Denne syvåringen hadde hatt forstoppelse noen dager. Og da moren gav han litt forløsende medisin, så skjedde det noe som bare en mor kan elske. En kabel på størrelse med en anakonda og med formen til en gigant p*nis åpenbarte seg i toalettskålen. Det er ikke annet å si enn at dette er en kjempeprestasjon uansett alder og kjønn. Kjenner du noen med tilsvarende talenter?

Gå til neste side for se denne kjempeprestasjonen og for å høre hva moren sier om formen på dette monsteret!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær