mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHvor lenge er det trygt å spise en pizza som har ligget...

Hvor lenge er det trygt å spise en pizza som har ligget i boksen? Dette er sykt overraskende!

pizzalagring

Vi alle har vel spist pizza som har ligget i boksen en stund etter at den ble kald. Men hvor lenge er det egentlig trygt å spise en pizza etter steking? Det viser seg at svaret er noe helt annet enn hva som er praksisen blant befolkningen i Norge. En undersøkelse fra USA har målt utviklingen i pizzaen etter steking, og funnet ut hvor lenge det er trygt å spise den. Undersøkelsen viser ellers et par andre ting som kan være interessant å vite for folk som liker å spise pizza etter den er blitt kald.

Gå til neste side for å bli sjokkert over resultatene, for det kommer du til å bli!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær