onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDette tenker jenter når du ikke svarer de på meldingen innen fem...

Dette tenker jenter når du ikke svarer de på meldingen innen fem minutter

Det er ikke gøy å ikke få svar når man sender en melding. Tankene kan fort løpe løpsk. Kjenner du deg igjen i noen av disse?

jentesms

1. Jeg sendte melding for en halvtime siden og han har ikke svart. Han spiller sikkert «hard to get». Eller…har han ikke svar meg innen ti minutter antar jeg at han holder på med noen andre.

2. Hva i guds navn kan han gjøre på siden han ikke har sett på telefonen sin innen en halvtime. Han kjører sikkert bil, eller kanskje han dusjer. Det er jo logisk..men i 45 minutter..han kan jo umulig ha mer varmt vann..han holder helt sikkert på med noen andre.

3. Nå likte han plutselig en status på facebook, og han har fortsatt ikke svart meg. Han holder helt sikkert på med noen andre.

4. Han sitter sikkert i en annen telefonsamtale, sikkert med moren eller noe. Eller så er han lei av meg og forholdet..søren, jeg garanterer at han holder på med eksen sin igjen..

5. Kanskje jeg skal bare stikke innom på et overraskelsesbesøk. Det setter han sikkert pris på. Så lenge han ikke holder på med noen andre da..jeg kan bare late som jeg har glemt noe der..

6. Han har helt sikkert mistet telefonen. Da trenger han meg sikkert. Kanskje jeg bare skal stikke innom..for å sjekke om han holder på med noen andre.

7. Åhh..der fikk jeg en snap…han ligger i sengen…men hva er den skyggen ved siden av han? Tror jeg bør stikke på besøk for å sjekke om han holder på med noen andre.

Ja, dere forstår tegningen…det er best å svare raskt om man ikke vil ha trøbbel!

[fb_bar_share]
[fb_like_page]

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær