onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDet denne mannen skjuler en enorm hemmelighet i det lille skuret i...

Det denne mannen skjuler en enorm hemmelighet i det lille skuret i hagen. Er han klin gal eller genial?

bunker

Det er en fin linje mellom å være gal og genial. Det er denne mannen et bevis på. I hagen har han et lite hus eller skur. Og inne i det er det en hemmelighet som nå blir lagt merke til verden rundt. Mellom annet har Sky News vært på besøk for å lage reportasje om mannen og det han til nå har skjult for de andre innbyggerne i byen i skuret sitt. Reaksjonene fra naboer og lokalbefolkningen har vært blandet etter at media har satt fokus på det, og mange mener han er gal. Men samtidig er det mange som også er misunnelige og godt kunne tenke seg en slik mulighet.

Det ligger mye arbeid å planlegging bak, kan eieren av skuret fortelle. Men det har vært verdt innsatsen, og nå går altså nyheten verden rundt.

Vedder ganske mye på at du ikke klarer å gjette denne!

Gå til neste side for å se hva mannen skjuler i skuret i hagen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær