onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDisse tre instagramstjernene tjener fra 20 millioner kroner og oppover per år....

Disse tre instagramstjernene tjener fra 20 millioner kroner og oppover per år. På tide å få seg telefon med kamera?

selfieinsta2

Dette er Ana Cheri. Hun har en fortid i voksenfilmbransjen. Men nå har hun lagt den karrieren på hylla for å satse kun på instagram. Og det har gått veldig bra. Til nå har hun fått 4.6 millioner følgere og i fjor tjente hun over 25 millioner kroner. Kanskje like greit med et jobbskifte da. Og sikkert også et bedre arbeidsmiljø. Hun promoterer for det meste helsekostprodukter, men også diverse treningsprogram og bodybuildingprodukter.

Gå til neste side for å se noen som tjener mye mer enn henne på instragram!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær