onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noBonden skulle bare legge drenering på jordet. Det han fant gjorde at...

Bonden skulle bare legge drenering på jordet. Det han fant gjorde at folk kom springende for å hjelpe!

mamut

En bonde i Michigan i USA skulle legge drenering på jordet sitt, og under gravingen kom han over noe han ikke først forstod helt hva var. Men da han så nærmere på det og fikk varslet andre begynte ting å skje. Innen kort tid var det flere titalls personer som begynte å undersøke hva som skulte seg på gården hans. Og etter hvert ble funnet en stor nyhetssak i hele USA. Flere tv-kanaler kom for å filme det unike funnet og bonden selv er overrasket over noe slikt kunne skjule seg på hans eiendom.
– Jeg trodde jeg hadde kjørt på en gamme gjerdestolpe eller noe, og jeg forstod ikke hva dette var før jeg hadde undersøkt og gravd rundt det lenge. Men det er jo et veldig spennende funn, avslutter han.

For å se bilder av hva han fant og se video av utgravingen, så er det bare å gå til neste side.

Gå til neste side for å få vite hva bonden fant på jordet sitt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær