onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noIngen klarer å bli enige. Har denne damen på seg bukse eller...

Ingen klarer å bli enige. Har denne damen på seg bukse eller går hun uten noe nedentil?

bukseløs

Da er i vi gang igjen. Dette er som kjolene som ingen kunne bestemme fargen på en gang til. Men denne gangen er det altså om denne personen står uten klær nedentil i resepsjonen på et hotell eller om dette er en slags tights eller lignende i hudfarge. Meningene er mange, og nå går debatten høylytt. Til nå er det tre argumenter som taler for at vedkommende er uten klær. For det første at personene står veldig tett til resepsjonen som at han prøver skjule at hun ikke har bukse. Videre så ser man at resepsjonisten prøver å unngå øyekontakt.

bukseløs3

Hva tror du? Med eller uten bukse? Gå til neste side for å se et større bilde av personen og gjør opp din egen mening.

Husk å skrive din mening i kommentarfeltet.

Gå til neste side for å se et større bilde av personen som kanskje er bukseløs!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær