onsdag, juli 24, 2024
HjemSisteDataprogram utviklet av sekt har regnet ut når verden går under. Og...

Dataprogram utviklet av sekt har regnet ut når verden går under. Og det er ikke lenge til…

Bare slik det er sagt, du bør nyte hver eneste dag, for i følge en kristen sekt i USA så er verdens ende svært nær. Det viser seg nemlig at de har utviklet et dataprogram basert på tilgjengelig informasjon fra Bibelen, og på bakgrunn av dette så er de sikre på at dagene er talte og at det snart er slutt. Det er datautvikleren Nora Roth som har laget programmet og utvikleren har følgende kommentar:
– I løpet av kort tid vil verden ha vært syndig i 6000 år. Og da markerer dette tidspunktet for Jesu tilbakekomst og han vil ta med seg sitt folk og la syndere gå under. Deretter vil jorden gå inn i en periode med 1000 år med hvile, forteller hun.

Hun har satt en dato for når dette vil skje, og du har svært kort tid om du vil konvertere og berge deg selv.

Det viser seg at jordens undergang kommer allerede på nyttårsaften, så om du ikke føler deg trygg på at du er blant de utvalgte som får bli med til himmelriket, så bør du hive deg rundt for å berge deg selv i siste liten. Det er aldri for sent å bli en angrende synder!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær